Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس جمهور آمريکا نتايج ضعيف انتخاباتي خود را به گردن حاميان ثروتمند مالي دموکرات ها و پوشش خصمانه رسانه اي انداخت.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از تلويزيون الجزيره، رئيس جمهور آمريکا در کنفرانس مطبوعاتي با خبرنگاران درباره نتايج انتخابات ميان دوره اي کنگره آمريکا گفت با وجود برخورد خصمانه رسانه ها و پول هايي که دموکرات ها براي انتخابات جمع کردند بايد بگويم که ما موفقيت هايي را در انتخابات رقم زديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دونالد ترامپ گفت: ستادهاي تبليغاتي ما در متوقف کردن گستره آبي موفق عمل کردند و جمهوري خواهان اکثريت بي سابقه اي را در مجلس سنا به خود اختصاص دادند.
وي افزود انتخابات ميان دوره اي روز بزرگي براي جمهوري خواهان بود. پيروزي که ما در مجلس سنا کسب کرديم بسيار مهم است. به خاطر عملکرد بد دموکرات ها ما آراء جديدي به دست آورديم. نتايج انتخابات بزرگترين دستاورد براي حزب رئيس جمهور آمريکا از زمان جان اف کندي تاکنون است..
وي گفت اميدوار است با دموکرات ها در زمينه زيرساخت و قيمت دارو کار کند. به دمکرات ها درباره اجراي تحقيقات احتمالي عليه دولت وي هشدار داد و گفت "آنها مي توانند اين بازي را بکنند اما ما بهتر مي توانيم.
ترامپ با اشاره به اين که اميدوار است با دمکرات ها در زمينه تجارت و اقتصاد کار کند افزود وضعيت کنوني در نتايج انتخابات واقعا مي تواند يک وضعيت دوحزبي زيبا باشد.
وي افزود مشترکات زيادي با دمکرات ها در زمينه زيرساخت دارد و هر دو طرف مي خواهند خدمات بهداشتي ارايه کنند.رئيس جمهور آمريکا  گفت جمهوري خواهان اغلب کرسي هاي فرمانداري ايالت هاي مختلف آمريکا را به دست خواهند آورد.
ترامپ گفت وي و دمکرات ها بايد با هم براي محافظت از ارتش و ماموران اجراي قانون و تامين امنيت مرزها و نيز درباره سياست گذاري محيط زيست کار کنند.رييس جمهور آمريکا گفت نتايج انتخابات نشان داد راي دهندگان آمريکايي به صورت آشکاري اعضاي حزب دمکرات در سنا را به خاطر نحوه رفتار با جلسات تحقيقات درباره برت کاوانا فرد معرفي شده وي براي دادگاه عالي اين کشور گوشمالي دادند.
وي همچنين گفت به فشار براي ساخت ديوار مرزي ادامه خواهد داد. ترامپ در ادامه افزود  احتمال تعطيلي دولتش بر سر تامين بودجه ساخت ديوار مرزي را مردود نمي داند. ترامپ از اظهارنظر درباره آينده جف سشنز دادستان عمومي اين کشور و رود روزنشتاين معاون وي امتناع کرد. رئيس جمهور آمريکا ادعا کرد مي توانست هر زماني تحقيقات درباره دخالت روسيه در انتخابات آمريکا را پايان دهد. هيچ تباني در اين ماجرا رخ نداده است.
وي  گفت اگر دولتش به بن بست بخورد دمکرات ها را مقصر خواهد دانست.
رئيس جمهور آمريکا در ادامه سخنانش گفت فکر مي کند مي تواند درباره وضعيت مهاجرت کودکاني که به صورت غيرقانوني به داخل آمريکا آورده شده اند کاري صورت دهد.
دونالد ترامپ  گفت قطعا ايده ها و تنظيماتي را درباره کاهش ماليات ها از جمله ماليات طبقه متوسط را دنبال خواهد کرد.
رئيس جمهور افزود گفت صاحبان برخي سمت هاي اصلي کابينه وي تغيير خواهند کرد.
رئيس جمهور آمريکا نتايج ضعيف انتخاباتي خود را به گردن حاميان ثروتمند مالي دموکرات ها و پوشش خصمانه رسانه اي انداخت و افزود: ديروز روز بزرگ و فوق العاده اي بود و شب گذشته حزب جمهوريخواه تاريخ را تغيير داد تا بتواند اکثريت سنا را در دست گيرد و در مجلس نمايندگان نيز فراتر از انتظارات ظاهر شد. ما اين کار را با وجود حاميان مالي ثروتمند دموکرات ها و افراد ذينفع و پوشش بسيار خصمانه رسانه اي انجام داديم. پوشش رسانه اي استاندارد جديد و رکورد جديدي را ثبت کرد.
 وي گفت: ما همايش انتخاباتي بسيار با حضور افراد بسياري انجام داديم که از جمله آن سي همايش در شصت روز گذشته بود و ما شاهد بوديم نامزدهايي که من از آنها حمايت کردم، شب گذشته موفقيت فوق العاده اي بدست آوردند. از يازده نامزدي که ما هفته گذشته براي آنها تبليغات انتخاباتي انجام داديم، نه نفر آنها در انتخابات شب گذشته پيروز شدند.
وي افزود: تاريخ واقعا نشان خواهد داد که ما چه کار خوبي در هفته هاي آخر انجام داديم. بسياري از اين افراد شناخته شده نبودند اما اکنون شناخته شده هستند. اين انتخابات دستاورد بزرگي در سنا براي حزب رئيس جمهور در نخستين انتخابات ميان دوره اي دست کم از دوره رئيس جمهور کندي از سال 1962 تاکنون بود.
 ترامپ گفت: پنجاه و پنج کرسي، بزرگترين تعداد جمهوريخواهان در سنا در دست کم در صد سال گذشته است. در هشتاد سال گذشته، حزب رئيس جمهور فقط در مجموع هشت کرسي سنا را بدست آورد که متوسط يک کرسي در هر دهه بود رئيس جمهور اوباما در نخستين انتخابات ميان دوره اي شش کرسي سنا را از دست داد که از جمله آن ايالت آبي (دموکرات) ماساچوست بود. جمهوريخواهان دست کم چهار کرسي سنا را از دست دموکرات ها در آوردند.

رقباي احتمالي ترامپ در انتخابات رياست جمهوري 2020
دموکراتها با توجه به دستاورد بزرگشان در کنگره و مجلس نمايندگان آمريکا ، از هم اکنون مي توانند تمام توجه خود را بر رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري 2020 متمرکز سازند.
خبرگزاري رويترز در گزارشي به قلم جان وايتسايدز تحت عنوان « » نوشت:
دموکراتها با توجه به دستاورد بزرگشان در انتخابات ميان دوره اي روز سه شنبه کنگره و کسب اکثريت مجلس نمايندگان آمريکا ، از هم اکنون مي توانند تمام توجه خود را بر رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري 2020 متمرکز سازند.
از ابتداي سال 2004 تاکنون اين نخستين بار است که دموکراتها بدون داشتن يک چهره پيشتاز برجسته وارد اين چرخه مي شوند. تاکنون اسامي بيش ازدهها رقيب احتمالي براي شرکت در گردونه انتخابات يا آغاز تلاش به منظور امتحان کردن شانس خود در اين عرصه مطرح شده است.
دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا از همان فرداي مراسم تحليف در ژانويه سال 2017 از قصد خود براي انتخاب مجدد به سمت رياست جمهوري سخن گفته بود و محبوبيت وي در ميان طرفداران اصلي حزب جمهوريخواه به اين معناست که احتمال اينکه فردي از جمهوريخواهان بتواند براي تصدي نامزدي حزب جمهوريخواه در انتخابات 2020 ، جايگاه ترامپ را به چالش بکشد تقريبا چيزي در حد صفر خواهد بود.
با اين حال اسامي برخي از رقباي احتمالي از هر يک از اين دو حزب در انتخابات رياست جمهوري 2020 آمريکا به شرح زير خواهد بود :

نامزدهاي احتمالي حزب دموکرات در انتخابات 2020

جو بايدن
معاون سابق رئيس جمهور آمريکا، 75 ساله ، که با توجه به فعاليت چند ده ساله به عنوان سناتور و هشت سال خدمت در مقام مرد شماره دو باراک اوباما رئيس جمهور قبلي ، از چهره هاي نام آشناي حزب دموکرات براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري به شمار مي رود. بايدن اگر براي سومين بار نامزد شرکت در انتخابات شود ، از دسترسي آسان به نيروي نخبه و کارآزموده ، حاميان مالي و شبکه گسترده اي از طرفداران برخوردار خواهد بود . با اين همه سن و سال بايدن در حزبي که به دنبال چهره هاي جوانتر و شاداب تر مي گردد ؛ ممکن است به عاملي منفي در انتخاب وي به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات 2020 تبديل شود. افزون بر آن ارتباط بايدن با اوباما ، وي را به هدفي سهل و ساده براي آماج حملات جمهوريخواهان تبديل کرده است.

برني ساندرز
سناتور ايالت ورمونت ، 77 ساله ، که پس از رقابت با هيلاري کلينتون در سال 2016 ، به خاطر تمرکز بر مسائلي مانند مراقبتهاي بهداشتي و درماني ، کاهش بي عدالتي و تبعيض درآمد و حمايت از تحصيلات رايگان در دانشگاه هها ، از حمايت زيادي در حزب دموکرات برخوردار است. با وجودي که ساندرز دو سال پيش نامزدي ياغي به شمار مي رفت ، ولي هم اکنون به عنوان يک رقيب اصلي در انتخابات 2020 ، زير ذره بين دقيق مقامات حزب دموکرات قرار گرفته است.

اليزابت وارن
سناتور ماساچوست ، 69 ساله ، از رهبران ترقيخواه و پيشرو حزب دموکرات و منتقد سرسخت وال استريت که در تشکيل هيئت حمايت مالي از مصرف کنندگان نقشي کليدي ايفا کرد.
تصميم اخير وي در دادن آزمايش دي ان اي در اثبات ريشه اجدادي خود از نسل سرخپوستان بومي آمريکا پس از طعنه هاي ترامپ ، با انتقادات شديد روبرو شد و برخي از دموکراتها مهارت و زيرکي سياسي وي را زير سئوال بردند.

کامالا هريس
نخستين سناتور سياه پوست هندي- جامائيکايي از ايالت کاليفرنيا ، 54 ساله ، که يکي از محتمل ترين نامزدهاي حزب دموکرات از گروه کمتر شناخته شده اين حزب به شمار مي رود. بازجويي تند و تهاجمي وي از برت کاوانا نامزد ترامپ براي تصدي رياست ديوانعالي آمريکا و تصميم وي در رد هديه نقدي شرکتها ، با استقبال فعالان آمريکايي روبرو شده است. ولي خانم هريس به عنوان يک چهره تازه وارد در عرصه سياست ملي آمريکا هنوز بايد براي معرفي خود به افکار عمومي اين کشور و در عين حال مقابله با تلاشهاي جمهوريخواهان در ارائه چهره اي منفي از وي کارهاي بيشتري انجام دهد.

کوري بوکر
سناتور سياه پوست دو دوره از ايالت نيوجرسي ، 49 ساله ، وکيل آمريکايي و شهردار سابق نيوآرک در نيوجرسي است. بوکر داراي مدرک فوق ليسانس علوم سياسي و جامعه‌شناسي از دانشگاه استنفورد و از بازيکنان تيم فوتبال اين دانشگاه بود. برخي از ليبرال ها بوکر را به خاطر ارتباطات نزديک با وال استريت و نيز نقش وي در حذف پيشنهاد کاهش قيمت تجويز دارو هدف انتقاد قرار مي دهند.

بيتو اورورک
نماينده سه دور کنگره ، 46 ساله ، نمايندهٔ حوزه انتخابيه تگزاس از حزب دموکرات در مجلس نمايندگان که براي نخستين‌ بار در 6 ژانويه 2013 ميلادي به‌عضويت اين مجلس درآمد. اورورک هنوز در عرصه انتخابات ملي امتحان خود را پس نداده است و چهره اي تازه وارد به شمار مي رود.

کريستن گيليبراند
سناتور نيويورک ، 51 ساله ، که در سال 2009 و پس از آنکه هيلاري کلينتون به سمت وزير امور خارجه آمريکا انتخاب شد ، از سوي مجلس نمايندگان به جاي وي راهي سنا شد. اظهارات سال گذشته وي مبني بر اينکه بيل کلينتون بايد در ماجراي رسوايي اخلاقي ارتباط با مونيکا لوينسکي از مقام رياست جمهوري استعفا مي داد ، با انتقاد شديد رئيس جمهور اسبق و نارضايتي برخي از متحدان کلينتون روبرو شد.

مايکل بلومبرگ
شهردار اسبق نيويورک ، و از جمهوريخواهان سابق که در گذشته براي تصدي رياست جمهوري در کاخ سفيد به عنوان يک نامزد مستقل تلاش مي کرد. ولي اين بار بلومبرگ 76 ساله در نظر دارد از حزب دموکرات در انتخابات حاضر شود.
بلومبرگ مؤسس، مديرعامل اجرايي و مالک بلومبرگ ال. پي. از شرکت‌هاي داده‌هاي مالي جهاني و رسانه‌اي است که نام او را بر خود دارد. ثروت و شهرت بلومبرگ از وي چهره اي قدرتمند ساخته است و حمايت وي از موضوع لزوم کنترل سلاح موجب شده در ميان فعالان اين حوزه از پشتيباني و حمايت برخوردار شود. ولي هضم برخي ازديدگاه و مواضع وي مانند مخالفتش با پيشنهاد دموکراتها که موجب تضعيف بانکهاي وال استريت مي شد ، براي برخي از سياستمداران اين حزب دشوار به نظر مي رسد.

اندرو کوئومو
فرماندار نيويورک ، 60 ساله ، که انتخاب مجدد وي از کوئومو يک رقيب احتمالي در حزب دموکرات ساخته است.

اريک هولدر
يکي از متحدان نزديک باراک اوباما که دردوران رياست جمهوري وي نخستين دادستان کل در دولت وي بودو کميته اي را در زمينه توزيع قدرت در حزب دموکرات بر اساس مناطق تاسيس کرد. هولدر 76 ساله ، به خاطر اظهارات اخيرش درباره حزب جمهوريخواه ، با انتقادات شديد جمهوريخواهان و برخي محافل در حزب دموکرات روبروست.
 
ايمي کلابوچر
سناتور ارشد از ايالت مينه‌سوتا که براي نخستين بار در 3 ژانويهٔ 2007 به عضويت اين مجلس درآمد. 58 ساله و دادستان سابق که به خاطر بازجويي قاطعانه از برت کاوانا نامزد رياست ديوانعالي آمريکا از حمايت فعالان برخوردار است.

تري مک اوليف
61 ساله ، فرماندار سابق ويرجينيا که مانند جو بايدن از پشتيباني حاميان مالي و حمايت چهره هاي بانفوذ و قدرتمند حزب دموکرات برخوردار است. وي بين سال‌هاي 2001 تا 2005 رئيس کميته ملي حزب دموکرات بود و در انتخابات 1996 رياست کمپين انتخاباتي بيل کلينتون و در سال 2008 رياست کمپين انتخاباتي هيلاري کلينتون را بر عهده داشت.

استيو بولاک
فرماندار ايالت مونتانا ، 52 ساله ، که اخيرا با سفر به ايالت هاي مختلف آمريکا علاقه مندي خود را به شرکت در رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري آمريکا ابراز داشته است .

 نامزدهاي احتمالي حزب جمهوريخواه در انتخابات 2020

دونالد ترامپ
رئيس جمهور 72 ساله آمريکا ، که مضمون شعار وي در کمپين قبلي انتخابات سال 2016 بازگشت شکوه به آمريکا بود. به موجب گزارشهاي کمپين مالي ، ترامپ براي انتخاب مجدد در سمت رياست جمهوري حدود 106 ميليون دلار کمک مالي در اختيار خواهد داشت که 47 ميليون دلار آن به صورت نقدي است. وي توجه خود را بر رقابت هاي انتخاباتي معطوف داشته و رقباي احتمالي خود را از حزب دموکرات به شدت آماج انتقادات شديد قرار مي دهد.

جان کاسيچ
سابقاً نماينده اوهايو و رييس کميته بودجه در مجلس نمايندگان و از کارشناسان شبکه فاکس نيوز بوده است. کاسيچ ، 66 ساله ، پس از شکست در کسب نامزدي حزب جمهوريخواه در انتخابات سال2016 ، به يکي از منتقدان اندک ترامپ در ميان جمهوريخواهان تبديل شد. وي به داشتن ديدگاه هاي ميانه رو در خصوص مسائل اجتماعي شهرت دارد. ولي با توجه به مشکلاتش در جمع آوري کمک مالي ، احتمال موفقيت وي در انتخابات اندک به نظر مي رسد. با اين همه نگراني ها درباره مخالفت بالقوه برخي از جمهوريخواهان با پايگاه ترامپ ، متحدان کيسيک را ترغيب کرده است تا به وي به ديده يک نامزد مستقل نگاه کنند.

جف فليک
سناتور ايالت آريزونا ، 55 ساله ، که براي نخستين‌ بار در ژانويه 2013 به‌عضويت اين مجلس درآمد . وي به يکي از چهره هاي اصلي جمهوريخواه منتقد ترامپ تبديل شده و از آنها در کنگره به خاطر کوتاهي از ايستادگي در برابر ترامپ انتقاد کرده است. ولي در نهايت وي در کسب حمايت ايالت هاي اصلي حزب جمهوريخواه که طرفداران ترامپ در آن اکثريت دارند با مشکلات زيادي روبرو خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترامپ آمريکا انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۳۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد